آموزش نصب دایرکت ادمین بر روی سرور Centos 8

اگر از کاربران قدیمی دایرکت ادمین هستید و با این کنترل پنل اشنایی دارید با ویژگی های این کنترل پنل نیز اشنایی دارید. سادگی پنل، مصرف منابع نسبتا پایین، هزینه لایسنس پایین ، امکانات مناسب و کانفیگ سریع و ساده از ویژگی های برجسته این کنترل پنل میباشد. در این مقاله آموزش نصب دایرکت ادمین بر روی سرور Centos 8 برای شما عزیزان قرار داده شده است.


نصب دایرکت ادمین عملیات ساده بوده اما باید دقت داشته باشید تا مراحل را به درستی انجام دهید. انجام مراحل بصورت اشتباه ممکن است باعث نصب ناقص دایرکت ادمین شود. در صورت نصب ناقص دایرکت ادمین سیستم عامل باید نصب شده و تمامی مراحل نصب نیز باید از ابتدا انجام شود.

موارد مورد نیاز برای نصب دایرکت ادمین :


☑ سرور مجازی یا سرور اختصاصی با IP اختصاصی و Static
☑ سیستم عامل نصب شده بر روی سرور CentOS 8
☑ لایسنس دایرکت ادمین

نکته مهم در این مقاله تهیه لایسنس صحیح است! باید توجه داشته باشید نسخه سیستم عامل و آدرس IP در زمان تهیه لایسنس باید به درستی انتخاب شود. بطور مثال برای این آموزش باید لایسنس برای Centos 8 64x تهیه شود. در صورتی که نسخه سیستم عامل بر روی centos 7 باید در انتهای نصب با پیغام خطا مواجه خواهید شد.

مرحله اول – انجام تنظیمات اولیه


ابتدا سیستم عامل Centos 8 خود را با استفاده از دستور زیر آپدیت نمایید:

# yum update -y


پس از پایان آپدیت سیستم عامل باید پکیج های مورد نیاز دایرکت ادمین نصب شود. در صورت عدم نصب ممکن است نصب ناقص انجام شود و با ارور مواجه شوید. برای نصب این موارد از دستور زیر استفاده نمایید:

# yum install wget gcc gcc-c++ flex bison make bind bind-libs bind-utils openssl openssl-devel perl quota libaio \
libcom_err-devel libcurl-devel gd zlib-devel zip unzip libcap-devel cronie bzip2 cyrus-sasl-devel perl-ExtUtils-Embed \
autoconf automake libtool which patch mailx bzip2-devel lsof glibc-headers kernel-devel expat-devel \
psmisc net-tools systemd-devel libdb-devel perl-DBI perl-libwww-perl xfsprogs rsyslog logrotate crontabs file kernel-headers


سپس Hostname سیستم عامل را بر روی مورد دلخواه تنظیم نمایید. ما در این آموزش از ادرس srv.mhost.ir زیر استفاده کرده ایم. شما میتوانید ادرس ذکر شده را با توجه به نیاز خود تغییر دهید. با استفاده از دستور زیر میتوانید hostname را تغییر دهید.

# hostname srv.mhost.ir


مرحله دوم – نصب دایرکت ادمین


برای نصب ابتدا فایل نصب دایرکت ادمین را دانلود نمایید، برای دانلود فایل نصب از دستور زیر استفاده نمایید:

# wget https://www.directadmin.com/setup.sh


سپس دسترسی فایل نصب دایرکت ادمین را به 755 تغییر دهید:

# chmod 755 setup.sh


پس تغییر دسترسی میتوانید فایل نصب دایرکت ادمین را اجرا نمایید. اگر میخواهید بصورت خودکار دایرکت ادمین با تنظیمات پیشفرض نصب شود میتوانید از اپشن auto برای نصب استفاده نمایید. این گزینه برای اکثر کاربران مناسب بوده و علاوه بر یک کانفیگ مناسب فایروال CSF را نیز به همراه دایرکت ادمین نصب میکند. برای نصب دستور زیر را وارد نمایید:

# ./setup.sh auto


پس از وارد کردن دستور بالا در زمان نصب نیاز به وارد کردن LID یا License ID و CID یا Client ID همانند گذشته نخواهد بود، زیرا در در تغییرات جدید دایرکت ادمین، لایسنس بر روی IP شناسایی شده و نصب بدون هیج وقفه ای انجام میشود.
با استفاده از ادرس زیر میتوانید وارد کنترل پنل دایرکت ادمین خود شوید:


http://YourIpAddress:2222

اشتراک گذاری :